| ليست مقالات | صفحه اول تالار | جستجو در انجمن | پست هاي جديد | تاپيک هاي مشترک شده | ارسال درخواست دعا | اکنون: 1 خرداد 1391 01:02 | آخرين بازديد: |
تالار مشاوره و پاسخگویی زوج شاد† » انجمن بررسی فعالیت های جنسی » لباس ، آرایش و زیبایی ،تزئینات اتاق خواب رومانتیک![]() ![]() |
| setayesh5r |
| شماره پست: #1
|
![]() عضو جدید یا کم فعالیت
محبوبيت: 0 ![]() گروه: جدید پست ها: 1 تاريخ عضويت: 17/05/1390 ICQ:-- |
احساس میکنم اتاق خوابمون اونقدر که باید رمانتیک نیست. چه رنگ و نوری برای اتاق خواب پیشنهاد میکنید؟ |
| amy_adams_86 |
| شماره پست: #2
|
![]() عضو فعال
محبوبيت: 0 ![]() گروه: عضو سايت پست ها: 11 تاريخ عضويت: 25/04/1390 ICQ:-- |
سلام به همه خواهرها و برادرهای ایماندارم. معمولا برای اتاق خواب رنگ آبی پیشنهاد میشه چون نسبت به رنگهای دیگه احساس آرامش بیشتری به آدم میده اما به نظر من برای متاهلها این رنگ خیلی مناسب نیست چون شاید اونها رو کمی کسل کنه.من توی یک مجله دکوراسیون داخلی عکس اتاق خوابی رو دیدم که روی تخت یک ملحفه ساده سفید انداخته بود، بالشها و رو تختیش طیف بنفش و ارغوانی بود.دیوارهای اتاق سفید بود و روی میزهای دوطرف تخت یک شاخه گل شیپوری بنفش رنگ بود که در عین سادگی، فضای اتاق رو با آرامش و همچنین پر شور کرده بود. من سادگی طرح و خالص بودن رنگ رو پیشنهاد میکنم.سعی کن از طرح و بافت شلوغ استفاده نکنی چون چشم رو زود خسته و آشفته می کنه.همچنین تا حد ممکن از انبار کردن وسایل غیر ضروری توی اتاقت خودداری کن تا آرامش بیشتری به اتاقت بدی. نکته دیگه اینکه توی اتاق خوابتون تا حد ممکن از قراردادن لوازم برقی خودداری کنید چون اتاق خواب محل استراحت و آرامش هست و وجود لوازم الکتریکی در اون باعث استرس میشه. اگه توی اتاقتون ناچار هستید از این قبیل لوازم داشته باشید حتما شب اونها رو خواموش کنید و روی اونها رو با یک پارچه بپوشونید خداوند به همه ایمانداران برکت بده.آمین |
| باران آخر |
| شماره پست: #3
|
| عضو جدید یا کم فعالیت
محبوبيت: 0 ![]() گروه: عضو سايت پست ها: 4 تاريخ عضويت: 30/08/1390 ICQ:-- |
امی جون چیزهایی که نوشتی خیلی بدردم خورد. ممنونم |
![]() ![]() |