| ليست مقالات | صفحه اول تالار | جستجو در انجمن | پست هاي جديد | تاپيک هاي مشترک شده | ارسال درخواست دعا | اکنون: 1 خرداد 1391 01:01 | آخرين بازديد: |
![]() ![]() |
| amy_adams_86 |
| شماره پست: #1
|
![]() عضو فعال
محبوبيت: 0 ![]() گروه: عضو سايت پست ها: 11 تاريخ عضويت: 25/04/1390 ICQ:-- |
سلام به خواهرها و برادرهای عزیز ایماندارم. من و همسرم تصمیم داریم بچه دار نشیم. با اینکه مدت زیادی نیست که با هم زندگی می کنیم و تا به حال فرزندی نداشتیم، می خواستم بدونم که آیا وجود فرزند در خانه خیلی با اهمیت و حیاتی هست یا اگه زوج با هم رابطه خوبی داشته باشن دیگه احساس خلآ نمی کنند؟ و سوال دیگه ای که دارم اینه که آیا وازکتومی خلاف اعتقادات کتاب مقدس هست یا انجامش موردی نداره؟ چون اینطور که متوجه شدم، استفاده از آیودی با اعتقادات ما مغایرت داره. ممنون میشم راهنماییم کنیین. خداوند به همه شما برکت بده. |
| zojeshad |
| شماره پست: #2
|
![]() ????? ????????????
محبوبيت: 12 ![]() گروه: مشاور پست ها: 192 تاريخ عضويت: 15/09/1387 ICQ:zojeshad |
نقل قول: amy_adams_86 سلام به خواهرها و برادرهای عزیز ایماندارم. من و همسرم تصمیم داریم بچه دار نشیم. با اینکه مدت زیادی نیست که با هم زندگی می کنیم و تا به حال فرزندی نداشتیم، می خواستم بدونم که آیا وجود فرزند در خانه خیلی با اهمیت و حیاتی هست یا اگه زوج با هم رابطه خوبی داشته باشن دیگه احساس خلآ نمی کنند درود بر شما خواهر گرامی، نداشتن فرزند از عشق شما کم نمیکند ولی داشتن فرزند عشق شما عمق بیشتری می بخشد. همانطور که خداوند گفت خوب نیست که مرد تنها باشد و معاونی موافق و شبیه او بسازیم .... و پیمان ازدواج را برقرار کرد ، به همین شکل خداوند گفت بارور و کثیر شوید و زمین را پرسازید و ... . اگر طعم ازدواج به دهانتان شیرین آمده است به این دلیل است که طرح های خدا همواره عالی است، بارور شدن نیز مرحله بعدی لذت بردن از طرح ریزی عالی خداست. علاوه بر تمام موارد ذکر شده ، فرزند بعنوان ثمر ماندگار پیوند شما و شوهرتان همواره یادآور مادام العمر بودن پیوند ازدواج است و عشق به فرزندان انگیزه و اشتیاق مضاعف برای رشد در این پیوند مادام العمر به شما میدهد. در ارتباط استفاده از آیودی درست فرمودید. آیودی اجازه چسبیدن نطفه بارور شده به دیوار رحم را نمیدهد.بنابراین تخمک بارور از بین میرود. از آنجایی که این اتفاق برای تخمک پس از لقاح اتفاق می افتد استفاده از آیودی به نوعی سقط جنین در مراحل اولیه رشد به شمار می آید. لازم به ذکر است که سقط جنین به هر شکلی مخالف اعتقادات مسیحی است. نقل قول: amy_adams_86 و سوال دیگه ای که دارم اینه که آیا وازکتومی خلاف اعتقادات کتاب مقدس هست یا انجامش موردی نداره؟ چون اینطور که متوجه شدم، استفاده از آیودی با اعتقادات ما مغایرت داره. ممنون میشم راهنماییم کنیین. وازکومتی مخالف کتاب مقدس به نظر نمیرسد ولی نکته مهم این است که حتی اگرهمکنون تصمیم به بچه دار شدن ندارید، خود فرصت تصمیم گیری بدهید. در طول زمان نوع تفکر شما و احساسات شما تغییر میکند و حتی انگیزه شما برای وازکتومی نیز تغییر میکند. زوج های زیادی هستند که در سالهای اولیه ازدواج مایل به داشتن فرزند نیستند ولی بعد از چند سال همه چیز تغییر کرده و مشتاق شده اند که صاحب فرزند شوند. در طول مشاوره ها ما با زوجهایی صحبت کرده ایم که تاجایی مخالف بچه دار شدن بوده اند که متاسفانه بچه چند ماه در رحم را سقط کرده اند و بعد از چند سال تصمیم گرفته اند بچه دار شوند و در برخی موارد متاسفانه توانایی بچه دار شدن را به دلیل سقط جنین از دست داده اند. این نمونه ها تنها شاهدی بر این حقیقت هستند که اشتیاق به داشتن فرزند دیر یا زود به سراغ شما می آید و اگر در آن زمان امکان بچه دار شدن را نداشته باشید با فشار روانی شدید مواجه میشوید بخصوص اگر این عقیمی به دلیل خطای گذشته تان باشد. وازکتومی یعنی بستن لوله منی مردان قابل برگشت است ولی نه همیشه. این ریسک در وازکتومی وجود دارد که شوهر شما عقیم شود و شانس فرزند داشتن را برای همیشه از دست بدهید. لطفا به سوالات زیر در صورت تمایل پاسخ دهید تا بتوانیم در مشاوره به شما استفاده نماییم: (در صورتی که مایل نیستید در انجمن درج شود میتوانید از طریق پیغام خصوصی با ما مکاتبه نمایید.) چرا مایل نیستید که بچه دار شوید؟ چه کسی مخالف بچه دار شدن است؟ شما ، شوهرتان ، یا شخص دیگری؟ چرا؟ همکنون از چه روش پیشگیری استفاده میکنید؟ چه کسی پیشنهاد وازکتومی را داد؟ چرا وازکتومی ؟ -------------------- در خداوند دائما شاد باشید و باز میگویم شاد باشید. فیلیپیان 4:4 زوج شاد |
| amy_adams_86 |
| شماره پست: #3
|
![]() عضو فعال
محبوبيت: 0 ![]() گروه: عضو سايت پست ها: 11 تاريخ عضويت: 25/04/1390 ICQ:-- |
چرا مایل نیستید که بچه دار شوید؟
|
| باران آخر |
| شماره پست: #4
|
| عضو جدید یا کم فعالیت
محبوبيت: 0 ![]() گروه: عضو سايت پست ها: 4 تاريخ عضويت: 30/08/1390 ICQ:-- |
نقل قول: amy_adams_86 .چون احساس میکنم قادر نیستم نیازهای جسمی و روحیش رو برطرف کنم.از اینکه یه موجود بی گناه رو به خواست خودم و خودخواهی خودم تربیت کنم ناراحت میشم.میترسم از اینکه مادر خوبی نباشم. خواهر عزیزم به خداوند اعتماد کن او خودش حس تو رو کنترل میکنه و احساس درست رو بهت میده |
![]() ![]() |