| ليست مقالات | صفحه اول تالار | جستجو در انجمن | پست هاي جديد | تاپيک هاي مشترک شده | ارسال درخواست دعا | اکنون: 1 خرداد 1391 00:57 | آخرين بازديد: |
![]() ![]() |
| سالومه |
| شماره پست: #1
|
![]() عضو فعال
محبوبيت: 0 ![]() گروه: جدید پست ها: 11 تاريخ عضويت: 15/03/1390 ICQ:-- |
سلام من در ایران زندگی میکنم و سه سال است که از طریق ماهواره به مسیح ایمان آوردم و عاشق عیسی مسیح هستم. در شهری که من هستم کسی رو مسیحی نمیشناسم و با کلیسایی نیست که برم. من الان در سن ازدواج هستم و خانوادم برای ازدواج بهم فشار می یارند و چند تا خواستگار هم دارم ولی مسیحی نیستند. من توسایتتون خوندم که باید با یک مسیحی ازدواج کنم خودم هم معتقدم که یک مسیحی باید با یک مسیحی ازدواج کنه ولی من هیج پسر مسیحی رو نمیشناسم چه برسه به اینکه بخوام بینشون انتخاب کنم. آیا شما پسرها و دخترهای مسیحی رو برای ازدواج به هم معرفی میکنید. خیلی ممنون میشم اگه در این زمینه به من کمک کنید چون با خوندن مطالبی که نوشتید میدونم که شما بهتر از هر کسی میتونید توی اشنایی و انتخاب همسر به من کمک کنید. ممنون |
| داوود |
| شماره پست: #2
|
![]() عضو جدید یا کم فعالیت
محبوبيت: 0 ![]() گروه: جویای ازدواج پست ها: 5 تاريخ عضويت: 10/04/1390 ICQ:-- |
با سلام خدمت شما خوشحالم از اینکه این مکان وجود داره تا ایمانداران بتوانند با هم ارتباط داشته باشند. من 25 ساله هستم و مدت 4 سال هست که به مسیح ایمان اوردم. البته به هیچ کلیسایی وصل نیستم و بیشتر ارتباطم با ایماندارها از طریق اینترنت هست. من تو شهرستان زندگی میکنم، یه شهر کوچک که نه ایماندار اینجا هست نه کلیسا. و خیلی دوست دارم با ایماندارها ارتباط داشته باشم ولی امکانش نیست. مدتی هست که تصمیم گرفتم تشکیل خانواده بدم و ازدواج کنم ولی کسی را پیدا نکردم البته دختر اینجا زیاد هست ولی ایماندار نیستند. و من میخوام با یه ایماندار ازدواج کنم 2 تا مشکل دارم 1- از کجا ایماندار پیدا کنم 2- چطور ازدواج کنم، چون میدونم تو ایران امکان ازدواج مسیحی نیست و به احتمال زیاد مجبورم به روش اسلامی عقد کنم. خوشحال میشم پیشنهاد و یا راهنمایی شما رو بشتوم. در محبت مسیح شاد باشید |
| samaneh.gh |
| شماره پست: #3
|
محبوبيت: 0 ![]() گروه: جدید پست ها: 1 تاريخ عضويت: 12/04/1390 ICQ:-- |
چه معیارهایی رو باید برای انتخاب شوهر خوب مسیحی در نظر گرفت؟ |
| سالومه |
| شماره پست: #4
|
![]() عضو فعال
محبوبيت: 0 ![]() گروه: جدید پست ها: 11 تاريخ عضويت: 15/03/1390 ICQ:-- |
نقل قول: داوود چون میدونم تو ایران امکان ازدواج مسیحی نیست و به احتمال زیاد مجبورم به روش اسلامی عقد کنم سلام اگر دو تا مسلمان زاده که مسیحی شدن بخوان با هم ازدواج کنند نمیتونند تو کلیسا ازدواج کنند؟ |
| داوود |
| شماره پست: #5
|
محبوبيت: 0 ![]() گروه: جویای ازدواج پست ها: 5 تاريخ عضويت: 10/04/1390 ICQ:-- |
من راجع به ازدواج در ایران از یه ایماندار سوال کردم، ایشون گفت تو ایران ایماندارهای مسیحی که مسلمون زاده هستن محبورن� که به روش اسلامی عقد کنن تا ازدواجشون ثبت بشه اما بعد از اینکه ازدواج ثبت شد میرن پیش یه کشیش یا ایمانداری که واسه این کار دست گزاری شده و این عقد اسلامی رو با دعا باطل میکنن � |
| zojeshad |
| شماره پست: #6
|
![]() ????? ????????????
محبوبيت: 12 ![]() گروه: مشاور پست ها: 192 تاريخ عضويت: 15/09/1387 ICQ:zojeshad |
برای این منظور روی \"اطلاعات و مشخصات من\" در بالا سمت چپ صفحه اصلی سایت www.zojeshad.com قسمتهایی که با علامت + مشخص شده برای زوج شاد محرمانه باقی می ماند ولی اطلاعاتی که بدون علامت + است در دسترس دیگر کاربران خواهد بود. لطفا دقت نمایید که کدام قسمت عمومی و کدام قسمتها محرمانه است.
پس از اینکه به شما دسترسی به انجمن داده شد شما میتوانید در صفحه مخصوص خود مشخصاتی که را که میخواهید دیگر جویندگان ازدواج ببیند را درج نمایید. -------------------- در خداوند دائما شاد باشید و باز میگویم شاد باشید. فیلیپیان 4:4 زوج شاد |
| مهرداد |
| شماره پست: #7
|
| عضو جدید یا کم فعالیت
محبوبيت: 0 ![]() گروه: جدید پست ها: 1 تاريخ عضويت: 13/08/1390 ICQ:-- |
درود بر شما من هم بدنبال دختر مسیحی میگردم ولی نمی تونم پیدا کنم ممنون میشم کمکم کنید |
![]() ![]() |