نام كاربري: كلمه عبور:
عضويت در سايت | بازيابي كلمه عبور
ليست مقالات | صفحه اول تالار | جستجو در انجمن | پست هاي جديد | تاپيک هاي مشترک شده | ارسال درخواست دعا اکنون: 1 خرداد 1391 00:56 | آخرين بازديد:

تالار مشاوره و پاسخگویی زوج شاد† » انجمن بررسی فعالیت های جنسی » رابطه عاطفی زوجها

پاسخ
 رابطه جنسی قبل از ازدواج
amy
12 خرداد 1390 05:41
| شماره پست: #1

عضو جدید یا کم فعالیت
  • 17

محبوبيت: - 0 +
گروه: جدید
تاريخ عضويت: 12/03/1390
سلام. من قبل از آشنایی با شوهرم  با دوست پسرم رابطه داشتم. بعد از جدا شدنم از دوست پسرم و آشنایی با شوهرم از طر یق او به مسیح  ایمان آوردم . از اول آشنایی میخواستم به شوهرم در مورد رابطه سابقم بگم اما نتوستم  گرچه او این موضوع رو  حس میکنه و غیرمستقیم  بهم گفت منو بخشیده  اما من همیشه  عذاب وجدان دارم.ایمان دارم خداوند منو بخشیده اما هنوز با خودم درگیرم کمکم کنید
رفتن به بالاي صفحه
zojeshad
14 خرداد 1390 23:35
| شماره پست: #2

????? ????????????
  • 68

محبوبيت: - 12 +
گروه: مشاور
تاريخ عضويت: 15/09/1387

درود بر شما

موضوع را باید از دو جنبه بررسی کرد. خطای گذشته شما در قبال خدا و در قبال شوهرتان.

دیدگاه خدا در رابطه با خطای گذدشته شما این است:

قرنتیان دوم باب پنج آیه هفده

پس‌ اگر کسی در مسیح‌ باشد، خلقت‌ تازه‌ای است‌؛ چیزهای کهنه‌ درگذشت‌، اینک‌ همه‌ چیز تازه‌ شده‌ است‌.

رومیان باب شش آیه هفده و هیجده

اما شکر خدا را که‌ هرچند غلامان‌ گناه‌ می‌بودید، لیکن‌ الان‌ از دل‌، مطیع‌ آن‌ صورت‌ تعلیم‌ گردیده‌اید که‌ به‌ آن‌ سپرده‌ شده‌اید. و از گناه‌ آزاد شده‌، غلامان‌ عدالت‌ گشته‌اید.

و این مسئولیت را داریم که :

رومیان باب شش آیه شش

زیرا این‌ را می‌دانیم‌ که‌ انسانیت‌ کهنه‌ ما با او مصلوب‌ شد تا جسد گناه‌ معدوم‌ گشته‌، دیگر گناه‌ را بندگی‌ نکنیم‌.

در قبال شوهرتان نکته مهم این است که بعد از ازدواج با تمام فکر و قلب و احساس به او وفادار بمانید. مطمئنا هم خدا و هم شوهرتان راضی تر خواهد بود تا اینکه وارد موضوعی شوید که مربوط به قبل مسیحی شدنتان و قبل از ازدواجتان بوده است و تمام شده است. اگر شوهرتان مشخصا در این رابطه از شما سوال کرد طبیعتا نباید دروغ بگویید پس بدون جزئیات موضوع را بیان کنید ولی هرگز وارد جزئیات نشوید.

بهترین کار این است که این شما از این موضوع برای همیشه ازاد شوید چون در غیر اینصورت این موضوع ابزاری در دست شیطان برای لطمه ها مختلف به شما و زندگی زناشویی تان میشود. به کلام خدا اعتماد کنید و بخششی که در روی صلیب برای شما مهیا شده است را بپذیریدو اجازه ندهید که شیطان شما را در الزام گناه و تلخی ناپاکی نگاه دارد.

تنها نکته ای جای نگرانی دارد این است که اگر هنوز وابستگی عاطفی به دوست گذشته خود دارید باید آنرا در حضور خدا ترک کنید. هر گونه یادگاری و اثری از او در زندگی شما باقی مانده را نابود کنید تا رهایی برایتان آسان شود.

شما در مسیح مقدس هستید و توصیه پولس رسول را بکار ببرید:

فیلیپیان باب سه آیه سیزده

ای برادران‌، گمان‌ نمیبرم‌ که‌ من‌ بدست‌ آورده‌ام‌؛ لیکن‌ یک‌ چیز می کنم‌ که‌ آنچه‌ در عقب‌ است‌ فراموش‌ کرده‌ و به‌سوی آنچه‌ در پیش‌ است‌، خویشتن‌ را کشیده‌،

--------------------
در خداوند دائما شاد باشید و باز میگویم شاد باشید. فیلیپیان 4:4
زوج شاد
رفتن به بالاي صفحه
katrin5
5 آذر 1390 20:21
| شماره پست: #3

عضو جدید یا کم فعالیت
  • 17

محبوبيت: - 0 +
گروه: جدید
تاريخ عضويت: 5/09/1390