| ليست مقالات | صفحه اول تالار | جستجو در انجمن | پست هاي جديد | تاپيک هاي مشترک شده | ارسال درخواست دعا | اکنون: 1 خرداد 1391 00:54 | آخرين بازديد: |
![]() ![]() |
| behtashs |
| شماره پست: #1
|
| عضو جدید یا کم فعالیت
محبوبيت: 0 ![]() گروه: جدید پست ها: 3 تاريخ عضويت: 20/01/1389 ICQ:-- |
در مورد خودم باید بگم که 22 سال دارم ،دانشچو هستم و نسبتا هم بیشتر زندگیم سرم تو کار خودم بوده و چون در خانواده و در محیطم خیلی کم با دختر ها در ارتباط بوده ام میتونم بگم که خیلی کم ازشون میدونم. مشکلی که کم کم در خودم در ارتباط با خانومها مشاهده کردم اینه که عمدتا حالات و رفتارهاشون رو درک نمی کنم. با مشورت دوستانم (که عمدتا بی ایمان هستند) برای یهبود این ضعف تصمیم گرفتم که به یکی از دوستان دخترم پیشنهاد رابطه ی نزدیکتر رو بدم (که ایشون 20 ساله هستند و از دوستان دانشگاهی و بی ایمان هستند) البته خیلی روی پیدا کردن شخص ایماندار مناسب پافشاری کردم ولی به دلیل محدودیت های ایمانداران در ایران موفق نشدم. محدودیت دیگرم این است که احتمالا مدت زمان زیادی رو در داخل ایران نباشم و برای ادامه تحصیل به خارج از ایران بروم. در مجموع با این که هنوز جواب مثبت یا منفی رو از او نگرفته ام، نسبت به این تصمیمم حس خوبی ندارم. لطفا اگر توصیه ای در مورد نحوه برقراری ارتباط عاطفی و درک متقابل با خانوم ها دارید خوشحال میشوم نظرتون رو بدونم. |
| zojeshad |
| شماره پست: #2
|
![]() ????? ????????????
محبوبيت: 12 ![]() گروه: مشاور پست ها: 192 تاريخ عضويت: 15/09/1387 ICQ:zojeshad |
behtashs, آیا شما تمام مباحث مربوط به هدایت روح القدس برای انتخاب همسر را مطالعه نموده اید؟ تا چه حد مسیحی بودن خود را مهم میدانید ؟ تفاوت مسیحی و غیر مسیحی را در چه چیز میدانید و این موضوع تا چه حد اهمیت دارد ؟ آیا آنقدر مسیح برای شما مهم است که بخواهید او را خدمت کنید؟ آیا ازدواج با یک غیر مسیحی باعث رشد شما در مسیح و خدمت به او میشود یا ازدواج با یک مسیحی؟ دوست دارید چه چیزی عامل مشترک بین شما و همسرتان باشد؟ کتاب مقدس صریحا ازدواج ایماندار را با بی ایمان منع میکند ، این موضوع تا چه حد برای شما مهم است؟ ... به پاسخ این سوالات فکر کنید؟ مطمنا تصمیم گیری بهتری خواهید کرد. فراموش نکنید شما نیاز ندارید که برای پیدا کردن همسر تلاش کنید خدا بهترین را برای شما خلق کرده است و در بهترین زمان شما را در کنار هم قرار خواهد داد ولی چه خواهد شد اگر آن زمان شما در کنار کس دیگری باشید طبیعتا شما هدیه خدا را از دست خواهید داد. به خدا اطمینان کنید هرگز شرمنده نخواهید شد. -------------------- در خداوند دائما شاد باشید و باز میگویم شاد باشید. فیلیپیان 4:4 زوج شاد |
| vahid_soccer |
| شماره پست: #3
|
| عضو جدید یا کم فعالیت
محبوبيت: 0 ![]() گروه: جدید پست ها: 2 تاريخ عضويت: 31/01/1390 ICQ:vahid_darya2001 |
دوست و یا برادر عزیز.مشکل شما کاملا قابل درک هست.اما پاسخ خدای پدر به مشکل شما بسیار مشخص هست.خدایی که پسر خودش رو از تو دریغ نداشت و اون رو فدای تو کرد چقدر بیشتر برای چیز های کم اهمیت تری (کم اهمیت نسبت به حیات ابدی)مانند ازدواج و مسائل جنسی حاضر هست که به تو کمک کنه. |
![]() ![]() |