نام كاربري: كلمه عبور:
عضويت در سايت | بازيابي كلمه عبور
ليست مقالات | صفحه اول تالار | جستجو در انجمن | پست هاي جديد | تاپيک هاي مشترک شده | ارسال درخواست دعا اکنون: 1 خرداد 1391 00:17 | آخرين بازديد:

تالار مشاوره و پاسخگویی زوج شاد† » انجمن بررسی فعالیت های جنسی » خودارضایی مجردین و متاهلین

پاسخ
 خودارضایی زن و شوهر متاهل
mary
7 مرداد 1388 21:29
| شماره پست: #1

عضو جدید یا کم فعالیت
  • 17

محبوبيت: - 0 +
گروه: جدید
تاريخ عضويت: 7/05/1388

همیشه میگن خودارزایی برای مجردها گناهه ولی شما میگید که گناه نیست. من هم قبول دارم حالا برای متاهل ها چی؟
من دوست دارم خودارزایی کنم ولی میترسم اگه بفهمه شوهرم هم شروع به خودارزایی کنه ؟ چیکار کنم؟ یه وقتهایی قبل از سکس سعی میکنم دور از چشم شوهرم خودمو ... بکنم تا سکس برام راحتتر باشه ولی میترسم که نبینه

رفتن به بالاي صفحه
zojeshad
10 مرداد 1388 21:08
| شماره پست: #2

????? ????????????
  • 68

محبوبيت: - 12 +
گروه: مشاور
تاريخ عضويت: 15/09/1387

نقل قول: mary
همیشه میگن خودارزایی برای مجردها گناهه ولی شما میگید که گناه نیست.

خودارضایی گناه نیست اگر  بدون استفاده از فیلمها و تصاویر و خیالپردازی ها و فکرهای ناپاک باشد

من هم قبول دارم حالا برای متاهل ها چی؟

متاهل ها به دلیل داشتن رابطه جنسی با همسر در شرایط متفاوتی هستند ولی درشرایط خاصی که امکان رابطه جنسی با همسر وجود ندارد ، فرد متاهل میتواند با رعایت شرطی که برای مجردین مطرح شد ( بدون فکر ناپاک و  ...) با خودارضایی خودش را از فشار جنسی آزاد کند .  همچون زمانی که همسر به شدت بیمار است یا در روزهای خاصی از بارداری یا زمانیکه بنا به دلایلی همچون سفر برای مدتی از هم دور هستند
البته سعی خواهیم کرد مقاله ای مفصل در این رابطه درج نماییم.

من دوست دارم خودارزایی کنم ولی میترسم اگه بفهمه شوهرم هم شروع به خودارزایی کنه ؟

اگر شما نیاز به خودارضایی را در خود احساس میکنید چرا آنرا برای شوهرتان بد میدانید و میترسید

چیکار کنم؟

با شوهرتان صحبت کنید . مخفی کردن هر چیزی از شوهرتان اولین قدم برای دوری شما از یکدیگر است بنابراین تمام نیازهای جنسی تان را مطرح کنید و آماده باشید تا نیازهای جنسی شوهرتان را نیز بشنوید .
اگر علاوه بر شرایط خاص مطرح شده در بالا شما مایل هستند بعضی مواقع خودارضایی کنید بهترین حالت این است که در کنار همسرتان این کار را انجام بدهید و شاید بتوانید هر دو با هم یا برای هم این کار را انجام بدهید.

وقتهایی قبل از سکس سعی میکنم دور از چشم شوهرم خودمو ... بکنم تا سکس برام راحتتر باشه

این یکی از بهترین تکنیکهایی است که به خانمها کمک میکند تا رابطه جنسی لذت بخش تر و راحتتر با شوهر داشته باشند و برای خانمهایی که به هنگام سکس درد  دارند این تکنیک درد را تا حد زیادی کم میکند و در بیشتر موارد کاملا درد را برطرف میکند بستگی به این دارد که تا چه حد این برانگیختگی کامل شده باشد. بنابراین شما را تشویق میکنیم با شوهرتان این موضوع را مطرح کنید مطمئنا زمانیکه او بداند این کار را برای داشتن رابطه جنسی بهتر انجام میدهید مشکلی با آن نخواهد داشت  زیرا بدون داشتن بار مسئولیت در اماده کردن و ارضای شما مستقیم میتواند به دخول بپردازد

--------------------
در خداوند دائما شاد باشید و باز میگویم شاد باشید. فیلیپیان 4:4
زوج شاد
رفتن به بالاي صفحه
mary
30 مهر 1388 23:26
| شماره پست: #3

عضو جدید یا کم فعالیت
  • 17

محبوبيت: - 0 +
تاريخ عضويت: 7/05/1388
سلام تشکر میکنم برای جواب مفصلتون
سوال دیگه ای داشتم
اگه من برای شوهرم اون کار رو بکنم یعنی من با دستم ارضاش کنم این همون خودارضایی میشه بازم ؟
این کار گناهه؟
میشه بگین چه خوبی و چه بدی داره؟
ترجیح میدم اگه شوهرم خودارضایی میکنه خودم براش انجام بدم نظر شما چییه؟
ببخشید که زیاد سوال میپرسم.
رفتن به بالاي صفحه
zojeshad
12 آبان 1388 12:59
| شماره پست: #4

????? ????????????
  • 68

محبوبيت: - 12 +
گروه: مشاور
تاريخ عضويت: 15/09/1387
اگه من برای شوهرم اون کار رو بکنم یعنی من با دستم ارضاش کنم این همون خودارضایی میشه بازم ؟

خیر چون شما او را ارضا میکنید

این کار گناهه؟

لذت بردن زن و شوهر از یکدیگر تازمانیکه شخص دیگری (چه واقعی چه مجازی ) وارد این رابطه نشود و احترام متقابل حفظ شود ، کاملا درست است.

میشه بگین چه خوبی و چه بدی داره؟

هر دو راضی خواهید بود

ترجیح میدم اگه شوهرم خودارضایی میکنه خودم براش انجام بدم نظر شما چییه؟

اگر نظر شوهرتان را هم بپرسید کمک زیادی به رضایت دوطرفه شما میکند.

--------------------
در خداوند دائما شاد باشید و باز میگویم شاد باشید. فیلیپیان 4:4
زوج شاد
رفتن به بالاي صفحه
neda
28 آبان 1388 23:53
| شماره پست: #5

عضو بسیار فعال
  • 51

محبوبيت: - 3 +
گروه: عضو سايت
تاريخ عضويت: 21/09/1387

خانمها تکنیکها برای تنوع در رابطه جنسی رو بخونید یاد میگیرید موقعی که سکس نمیخواید چی کار های دیگه ای میتونید بکنید که شوهرت رو راضی کنید یه وقتی دیدید خودتون هم خوشتون اومد

http://www.zojeshad.com/forum/topic_182

رفتن به بالاي صفحه
marzy
26 آذر 1388 15:29
| شماره پست: #6

عضو فعال
  • 34

محبوبيت: - 1 +
تاريخ عضويت: 31/02/1388

من کاملا با زوج شاد موافقم و من و شوهرم هر دوتامون سر این موضوع با هم راحتیم. قبل از خوندن این مطلب و مشاوره با زوج شاد سعی میکردیم راحت باشیم ولی الان خیلی چیزها بین من و وشوهرم بهتر شده قبلا همیشه ناراضی بود من هم یک طور دیگه ناراضی بودم ولی الان به هم کمک میکنیم که هر دومون راضی باشیم

رفتن به بالاي صفحه
پاسخ سريع پاسخ